Visszatérés

Sziasztok!

Jól látjátok, megtörtént a csoda, és ismét visszatért a Timeless times. Eredetileg úgy terveztem a blog újranyitását, hogy addigra meglesz az összes fejezet átjavítva, csak idő közben rájöttem, hogy teljesen indokolatlanul van az utolsó három fejezet E/1-ben írva, úgyhogy ezek átírása zajlik, de az első 20 fejezet minimális változtatásokkal megtalálható már az oldalon. Nem tudom, hogy hogyan alakulnak majd még a fejezetek, hogy hogy tudom majd javítani, azt pedig főleg nem, hogy hogyan tudom majd írni az új részeket. 

Kevés dolog biztos a történettel kapcsolatban, de néhány egészen konkrét tényt azért leírok. Most úgy állok, hogy maximum 40 fejezet lesz majd. A történetnek valószínűleg 2015 májusában lesz vége (tudom, ez borzasztó távlatnak tűnik innen 2008-ból, de ne aggódjatok, máris magyarázom.) Lesz addig három, a 20 fejezetben található időugráshoz hasonló - egy 2008 tavasza és 2010 nyara között, egy 2010 ősze és 2012 nyara között, és egy 2012 nyár vége és 2015 januárja között. Igen ez azt jelentik, hogy zömmel a válogatott tornákra lesz majd kihegyezve a történet, de ne aggódjatok lesz benne bőven spanyol - és német - foci is. A meccsek narrálása továbbra is vissza-visszaköszön majd, mert azokat a részeket szerettem a legjobban írni, szóval ez sem fog változni. Az egész történetnek lesz egy kerete - magyarán mondva hasonlóan lesz vége, mint ahogy elkezdődött - ezzel a mondattal kapcsolatban, hogyha van gondolatotok, azt szívesen várom. 

A design hosszú szenvedés eredménye, rengeteget dolgoztam vele, de teljesen saját - és a TT-re készült design-ok sorozatának harmadik eleme. Ez volt az, amivel végül maradéktalanul elégedett voltam. Illetve ha már saját dolgoknál tartunk, készítettem egy trailert is a történethez, amit talán láttatok már, de ha még nem, akkor az Előzetes menüpont alatt megtaláljátok, ezzel kapcsolatban is várom a véleményeteket kommentben, a chaten, vagy ask.fm-en.

Hát egyelőre ennyit akartam, valamikor jövő héten szerintem kész lesz az átjavított 21. fejezet 1. része (ha emlékeztek még, az két részben volt felrakva, a 22.-kel egyetemben, és nem is akarom szétszedni őket, mert borzasztó hosszúak lennének úgy). Remélem lesztek majd még itt egy páran, és szeretni fogjátok Cami történetének folytatást, az életének azt a részét, ahol már sokkal kevésbé jellemző rá a "felelőtlen fiatal" jelző. 

Szóval, ha van kedvetek, és még érdekel titeket a Timeless times, akkor tartsatok Camival, Ikerrel, Bastiannal és Nandóval! 

Ölel minden drága olvasót:
Dora

2 megjegyzés:

  1. kíváncsian várom, hogy mint és hogy lesz :) az első 20 elnyerte a tetszésemet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy tetszettek, ha minden jól megy, vasárnap este érkezik a következő rész :)
      puszi, D.

      Törlés